Tässä nyt näin aluksi kuva mp3-soittimeni suojuksesta (tai miksi sitä ikinä pitäisikään kutsua?), jonka virkkasin joskus tylsyydessäni. Ohje siis omasta päästäni, vaikkakin vähän samantapaisia olen jossain nähnyt, mutta tahdoin tehdä tästä mahdollisimman yksinkertaisen. Virkkausohjeet eivät oikein päähäni meinaa mahtua :)
1212957.jpg

Sitten tällainen Mambosta tehty neuleliivi, joka on mielestäni ihan ok, langan väriin ihastuin ja oli pakko saada siitä jotain. Ohje, jota kylläkin jouduin hieman muokkaamaan on Novitan Talvi 2007 -lehdestä. Tätä työtä kuvatessani huomasin viimeistään sen, kuinka vaikeaa on kuvata omia töitään itse, kun ne ovat päällä, tuotti kieltämättä hankaluuksia.
1212975.jpg

1212986.jpg

Sitten lopuksi vielä ihanat lankani, joista olisi tarkoitus muodostua sellainen kiva värikynäkaitalehame, monta värikynäkaiteletta vieritysten siis. Lankana Pirkanmaan kotityö Oy:n Pirkkalanka, sitä ohuempaa, joka on todellakin ohutta minun mieltymyksiini nähden. Toivon mukaan hame valmistuu vielä joskus. Kuva vääristää hieman värejä, tuo sininen on nimittäin turkoosi.
1213022.jpg